top of page

Verwonder & betover je stad of gemeente met onze parades

 

Bij TWICE is het altijd een beetje feest, zeker als je aan onze parades denkt: Kerstmis of de komst van Sinterklaas, twee gelegenheden die bij TWICE nooit veraf zijn. Parades bedenken, ontwerpen en organiseren is één van onze kernactiviteiten. Met deze unieke, niet te missen totaalspektakels koppelt TWICE top amusement aan professionalisme en kwaliteit.

 

Naast de bestaande formats is het ook mogelijk om op basis van jou briefing een volledig nieuw concept uit te werken. TWICE staat hierbij garant voor het bedenken van het concept, het ontwerp, de productie en de uitvoering! Het is ook mogelijk om de bestaande parades volledig te personaliseren. Stop hesitating at once, call TWICE! We gaan graag voor jou aan de slag.

Parades

Beleef de intrede van de Sint
op een unieke manier

 

Ook Sinterklaas, de eeuwige kindervriend, heeft zijn eigen TWICE paradeconcept. Deze interactieve en geanimeerde parade staat volledige in het thema van de grootste kindervriend. Op een toegankelijke en kindvriendelijke manier maakt de sint zijn intrede in jouw stad of gemeente. Kleurrijke figuranten en prachtige praalwagens doorkruisen het stadscentrum. Deze parade bundelt gezelligheid, nostalgie en kinderlijk enthousiasme in een onvergetelijke totaalbelevenis.

logo.png
logo3vl.png

Laat je betoveren door de magie
van Kerstmis!


De Kerstparade is een schitterende, feestelijke en magische parade die de gezellige kerstsfeer in het stadscentrum brengt. Kleurrijke figuranten en sprookjesachtige praalwagens paraderen door het centrum. Dit uniek hartverwarmend totaalspektakel bereikt jaar na jaar duizenden families.

De Kerstparade zorgt voor een unieke en ontroerende totaalbeleving. Dit mobiel theaterproduct is al jaren actief in Nederland, België & Frankrijk.

De Kerstparade was al te gast in:
 

  • België: Antwerpen, Bastogne, Blankenberge, Brugge, Brussel, Charleroi, Dinant, Doornik, Etterbeek, Genk, Gent, Halle, Hasselt, Huy, Ieper, Koksijde, La Louvière, Leuven, Lier, Lommel, Luik, Mechelen, Moeskroen, Mons, Namen, Nijvel, Ninove, Roeselare, Seraing, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Tongeren, Verviers & Wavre.

  • Frankrijk: Calais, Duinkerke, Hautmont, Maubeuge, Saint-Quentin & Thionville.

  • Nederland: Almere, Amstelveen, Beverwijk, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Groningen, Lelystad, Roosendaal, Sittard & Zwolle.

  • Duitsland: Hückelhoven.

bottom of page