Verwonder & betover je stad of gemeente met onze parades


Bij TWICE is het altijd wel een beetje Kerstmis of komt Sinterklaas toch wel een paar keer per jaar. Parades uitdenken, designen en organiseren is één van onze kernactiviteiten. Kerstparade/La Parade de Noel is een eigen mobiel theaterproduct dat al jaren actief is in Nederland, Belgie & Frankrijk. Kerstparade zorgt voor een uniek & ontroerende belevenis. Ook rond Sinterklaas, de eeuwige kindervriend, hebben we een sterk paradeconcept. Mocht je het helemaal willen personaliseren, we bouwen op maat eigen parades volgens uw briefing. 

Parades 

Beleef de intrede van de Sint
op een unieke manier

 

De Sinterklaasparade is een zeer interactieve en animatieve parade volledig in het thema van de grote kindervriend Sinterklaas.

Op een attractieve en kindvriendelijke manier maakt de Sint zijn intrede in de stad. Kleurrijke figuranten en prachtige praalwagens vormen een parade in het stadshart.


De parade is een uniek totaalspektakel dat gezelligheid, nostalgie en kinderlijk enthousiasme koppelt aan professionaliteit en kwaliteit. 

Laat je betoveren door de magie
van Kerstmis!

 


De Kerstparade is een schitterende parade die door het hart van de stad de feestelijke kerstsfeer brengt. Kleurrijke figuranten en sprookjesachtige praalwagens paraderen doorheen het centrum en verwarmen elke winter weer duizend en één families. De Kerstparade is dan ook een uniek totaalspektakel dat gezelligheid en amusement koppelt aan professionaliteit en kwaliteit.
 

De Kerstparade was al te gast in:
 

  • België: Antwerpen, Bastogne, Blankenberge, Brugge, Brussel, Charleroi, Dinant, Doornik, Etterbeek, Genk, Gent, Halle, Hasselt, Huy, Ieper, Koksijde, La Louvière, Leuven, Lier, Lommel, Luik, Mechelen, Moeskroen, Mons, Namen, Nijvel, Ninove, Roeselare, Seraing, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Tongeren, Verviers & Wavre.

  • Frankrijk: Calais, Duinkerke, Hautmont, Maubeuge, Saint-Quentin & Thionville.

  • Nederland: Almere, Amstelveen, Beverwijk, Eindhoven, Enschede, Hoofddorp, Groningen, Lelystad, Roosendaal, Sittard & Zwolle.

  • en Duitsland: Hückelhoven.

Let's talk about your parade

© 2020 by TWICE entertainment     Privacy Statement     Disclaimer     Cookie Statement

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn